«ترودونتید» نوعی از دایناسورهای پرنده است که دارای پر می باشد و برخی از یادداشت های تاریخی آن را نوعی دایناسور مرغی غول پیکر توصیف کرده اند.روزنامه مردم ارگان حزب حاکم چین و نشریات کانادایی گزارش کرده اند که این گونه از دایناسور مرغی دارای دندان نیز بوده اند.
محققان پس از انجام تحقیقات و کشف فسیل این دایناسور غول پیکر مرغی به این نتیجه رسیده که قدمت آنها بسیار دیرینه تر از آن است که در گذشته تصور می شده است.
بر اساس بررسی هایی که انتشار یافته است دانشمندان تخمین می زده اند که قدمت آنها نزدیک به۱۰۰میلیون سال است اما کشف این گونه جدید فسیل باعث شده است تا آنها قدمتی ۱۴۶ میلیون ساله برای این پرندگان قائل شوند.
ظاهرا این نوع دایناسورهای پرنده در آب و هوای مرطوب زیست می کرده و بین یک تا سه متر طول داشته اند.
دیرینه شناسان چینی اواخر سال گذشته و در جریان تحقیقات خود در زمینی به مساحت 11 هزار کیلومتر مربع در استان «جه جیانگ» در شرق کشور نیز موفق به کشف فسیل دستکم ۸۲ گونه از انواع دایناسورها و ۲۵ گونه از تخم های این جانوران شده بودند.
کشف فسیل دایناسور «نوک اردکی» موسوم به «هادروسور» و فسیل دایناسور «شبه پرنده» موسوم به «تیراناسورها» از دیگر یافته های دانشمندان و دیرینه شناسان چین در سالهای اخیر بوده است.
منبع: ایرنا