رئیس اجرایی این استارتاپ ویکند در خصوص اهداف این رویداد اظهار کرد: استارتاپ ویکند به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی کشور برای اولین بار در تبریز برگزار شد ودانشجویان رشتههای مهندسی پزشکی، برق، مکانیک، عمران، پزشکی، بیو شیمی و دندانپزشکی برای ارائه ایده در این استارتاپ شرکت کردند.
استارتاپ ویکند سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی کشور برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
کیهانور، رئیس اجرایی این استارتاپ ویکند در خصوص اهداف این رویداد اظهار کرد: استارتاپ ویکند به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی کشور برای اولین بار در تبریز برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه این رویداد یک حرکت ابتکاری است، افزود: استارتاپ عرصهای نوین برای کشور است. با برگزاری استارتاپ در دانشگاهها، این ایدهها با روند تخصصی و سنجیدهتر پیش میروند و این تحقیقات به فناوری منتقل شده و نهایتا در قالب محصول تجاریسازی شده و در خدمت جامعه قرار میگیرند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین گفت: این استارتاپ به مدت سه روز در اردیبهشت ماه برای اولین بار در آذربایجانشرقی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این رویداد تیمهایی از 11 شهر مختلف کشور شرکت کرده بودند، اظهار کرد: 50 درصد شرکت کنندگان از شهر تبریز و 50 درصد دیگر از شهرهای مشهد، رشت، اصفهان، تهران و بوشهر بودند.
کیهان ور ادامه داد: دانشجویان در رشتههای مهندسی پزشکی، برق، مکانیک، عمران، پزشکی، بیو شیمی، دندانپزشکی در استارتاپ ویکند سه روزه برای ارائه ایده شرکت کرده بودند.
وی گفت: در این استارتاپ بیش از 40 ایده توسط دانشجویان ارائه شد که از بین این 40 ایده، 10 ایده برتر انتخاب شده و برای آنها تیمی تشکیل داده و به قسمت تجاریسازی ارائه دادیم.
منبع: ایسنا