DentOnline
پرهیز از کاشت دندان یا ایمپلنت در سنین زیر بلوغ
پرهیز از کاشت دندان یا ایمپلنت در سنین زیر بلوغ

معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی مشهد بر لزوم پرهیز از کاشت دندان در سنین زیر بلوغ تاکید کرد و گفت: کاشت دندان یا ایمپلنت برای کودکان و نوجوانان به دلیل متوقف شدن رشد استخوان های صورت در این سن، توصیه نمی شود.

دکتر امیر معین تقوی گفت: کاشت دندان برای دختران بعد از 15 سالگی و پسران بعد از 18 سالگی مشکلی نخواهد داشت. 
این جراح دندانپزشک اظهار کرد: ایمپلنت به طور تقریب برای همه افراد قابل انجام است اما در برخی افراد مانند بیماران افسرده و دچار اختلالات روانی به علت استفاده از داروهای خاص و همچنین نبود شرایط پذیرش کاشت، توصیه نمی شود. 
وی کیفیت استخوان فرد در موفقیت ایمپلنت را مهم دانست و افزود: کاشت دندان در سالمندان به ویژه در زنان سالخورده به علت مسئله پوکی استخوان نیز توصیه نمی شود. 
دکتر معین تقوی با بیان اینکه عمر ایمپلنت دائمی است، گفت: اگر قطع های ایمپلنت کیفیت لازم را داشته و متبحرانه و با رعایت تمام شرایط گذاشته شود، تا پایان عمر ماندگار است.
وی خاطر نشان کرد: 'ایمپلنت' در لغت به معنای کاشتن است و هر عضوی که در بدن به صورت مصنوعی قرار بگیرد به آن ایمپلنت گویند که یک نوع دندانی است. 
به گفته وی، در گذشته کاشت دندان و جایگزینی دندان های از دست رفته، برای بشر رویا بود تا اینکه یک پزشک سوئدی این روش را در دهه 1980 بنیانگذاری کرد. 
او اظهار کرد: پیشینه کاربرد ایمپلنت دندانی در ایران به دوران جنگ تحمیلی و هنگام درمان مجروحانی که فک و صورتشان دچار صدمه شده بود، بر می گردد و کاربرد آن از دهه 70 در دانشکده دندانپزشکی مشهد آغاز شد. 
وی با یادآوری کاهش زمان کاشت دندان، بدنبال پیشرفت های دندانپزشکی در سالهای گذشته گفت: در گذشته گذاشتن یک ایمپلنت دندانی حدود شش ماه به طول می انجامید، یعنی زمان تعبیه پایه دندان تا روکش ماهها طول می کشید اما اکنون انجام این روش حتی در یک جلسه نیز میسراست. 
وی، جنس اصلی پایه ایمپلنت را 'تیتانیوم' در تمامی برندها دانست و افزود: کارخانه های مختلف بسته به تغییراتی که روی سطح پایه ایمپلنت ایجاد می کنند،برندهای مختلفی از ایمپلنت را به لحاظ کیفیت و قدمت در بازار عرضه می کنند و اکنون نوع آمریکایی، سوئدی، سوئیسی و کره ای بازار موجود است. 
وی هزینه های ایمپلنت را بر اساس برندهای مربوطه و هم چنین تبحر پزشک متفاوت دانست، به طوریکه کاشت دندان با ایمپلنت های کیفی بیش از 30 میلیون ریال هزینه در بردارد. 

 

منبع: ایرنا

 

 مشاهده خبرهای بیشتر

عضویت در کانال تلگرام دنت آنلاین