رئیس گروه حمایت از بیماران ای بی گفت: شماری از بیماران ما در زمان حاضر به علت خدمات غیر تخصصی دندانپزشکی مراکز تحت پوشش دانشگاه ایران، دچار عوارضی همچون پارگی لثه شده اند.
حجت الاسلام سید حمید رضا هاشمی به عنوان نمونه به خدمات دندانپزشکی اشاره کرد و اینکه بیماران ای بی ، پس از مشکلات پوستی شان، چقدر به دندانپزشکی تخصصی نیاز دارند.
وی به بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فروردین ماه امسال از خانه ای بی اشاره کرد و اینکه دکتر سید حسن هاشمی ( وزیر بهداشت ) به خدمات رسانی به بیماران تاکید کرد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران هم اعلام آمادگی کردند.
هاشمی این سوال را از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد مبنی براینکه شما که دانشکده دندانپزشکی ندارید، چرا قبول کردید تا خدمات دندانپزشکی تخصصی به بیمار ای بی بدهید؟! بیماری که برای گرفتن یک خدمت ساده دندانپزشکی روی دندانش گاهی اوقات به بیهوشی نیاز دارد.
وی اظهار کرد: ایکاش مسئولان دانشگاه ایران همان موقع که وزیر برای خدمت به بیماران ای بی تاکید کرد حداقل می گفتند که از عهده دندانپزشکی بیماران یاد شده بر نمی آیند و ما هم فکر دیگری برای بیمار می کردیم.
هاشمی گفت این خدمات در مراکزی همچون مرکز درمانی حضرت علی اصغر(ع) و حضرت رسول (ص) ارائه می شد که الان دیگر ارائه نمی دهند چون بعد از گذشت چند ماه، مسئولان دانشگاه اذعان می دارند که ارائه چنین خدمتی به بیمار برایشان مقدور نیست.
وی با ابراز تاسف از چنین اظهار نظر دیرهنگام مسئولان دانشگاه ایران گفت: بچه های مبتلا به ای بی به واسطه زخم هایشان غذا که نمی توانند بخورند، لباس که نمی توانند بپوشند، حداقل دندانشان را درست کنید. شماری از بیماران ما در زمان حاضر به علت خدمات غیر تخصصی دندانپزشکی مراکز تحت پوشش دانشگاه ایران، دچار عوارضی همچون پارگی لثه شده اند.
هاشمی هر چند از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران گله مند بود اما قدردانی از مسئولان وزارت بهداشت را فراموش نکرد و به عنوان مثال از وزیر بهداشت و معاونش (دکتر دیناروند) بابت تامین پانسمان های بیماران تشکر کرد؛ اینکه این پانسمان حداقل تا آذر امسال تامین شده است.
منبع: ایرنا