رئیس مرکز بهداشت کنگاور گفت: این طرح در تمام مدارس ابتدایی سطح شهرستان اجرا می شود، در این طرح ماده ای به نام وارنیش به دندان دانش آموزان تزریق شده و با معاینات انجام گرفته شناسنامه سلامت دهان و دندان به دانش آموزان داده می شود وبه همراه کد ملی دانش آموز در سامانه کشوری ثبت می گردد.
کامیار رستم آبادی با اشاره به آغاز این طرح در مدرسه های ابتدایی و متوسطه اول، افزود: طرح وارنیش فلوراید تراپی طبق تفاهم نامه بین دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در بین دانش آموزان شش تا 12 سال اجرا می شود.
وی با بیان اینکه شش هزار دانش آموز در کنگاور تحت پوشش این طرح قرار می گیرند، اضافه کرد: طبق تحقیق صورت گرفته این طرح از 25 تا 75 درصد از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح در تمام مدارس ابتدایی سطح شهرستان در مراحل مختلف اجرا می شود که ماده ای به نام وارنیش به دندان دانش آموزان تزریق می شود و با معاینات انجام گرفته شناسنامه سلامت دهان و دندان به دانش آموزان داده می شود که به همراه کد ملی دانش آموز در سامانه کشوری ثبت می شود.
رستم آبادی گفت: در صورتی که دانش آموزی مشکل حاد داشته باشد به درمانگاه یا مرکز بهداشت برای معاینات بیشتر معرفی می شود.
طرح سلامت بهداشت دهان و دندان یک طرح ملی است که هر ساله در سطح کشور اجرایی می شود و این طرح شامل خدمات پیشگیری از آسیب های دندانی در بین دانش آموزان می شود.
وارنیش فلوراید ماده ای است کە برای جلوگیری از پوسیدگی دندان بویژه در کودکان بە عنوان عایق روی سطوح دندان کشیده می شود تا دندان ها دیرتر پوسیده شود.
شهرستان تدین و تمدن کنگاور با جمعیتی افزون بر 85 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است و دروازه ورودی این استان غربی محسوب می شود.
منبع: ایرنا