DentOnline
کلینک سرور با خدمات دندانپزشکی به بیماران تالاسمی و هموفیلی
کلینک سرور با خدمات دندانپزشکی به بیماران تالاسمی و هموفیلی

مدیر کلینیک تخصصی سرور با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این مرکز تمرکز بیماران هموفیلی و تالاسمی در یک مکان بود، اظهار کرد: این مرکز یکی از معدود مراکز کشور است که به این بیماران خدمات ارتوپدی و دندانپزشکی ارائه می‌دهد.

مدیر کلینیک تخصصی سرور گفت: سرور یک مرکز اختصاصی برای بیماران هموفیلی و تالاسمی و نمونه بارز همکاری دانشگاه علوم پزشکی با خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد است.

زهرا بدیعی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این مرکز تمرکز بیماران هموفیلی و تالاسمی در یک مرکز بود، اظهار کرد: این مرکز یکی از معدود مراکز کشور است که به این بیماران خدمات ارتوپدی و دندانپزشکی ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: در این مرکز 2000 پرونده برای بیماران تالاسمی و هموفیلی داریم که حدود 800 بیمار هموفیلی و 400 بیمار تالاسمی، بیمار ثابت این مرکز هستند و در سال گذشته، حدود 10 هزار بیمار در کلینیک سرور پذیرش شدند.

بدیعی با اشاره به تعداد و حضور پزشکان متخصص در این مرکز، گفت: در این کلینیک سه متخصص ارتوپد، دو متخصص عفونی، دو دندانپزشک، دو متخصص اطفال، سه فوق تخصص خون و سه پزشک عمومی فعالیت می‌کنند.

فرهاد حیدریان، رئیس بیمارستان دکتر شیخ با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های این کلینیک، گفت: کلینیک تخصصی سرور ظرفیت بالایی دارد.

وی  افزود: این کلینیک که در سال 82 با کمک خیران راه‌اندازی شد، در حوزه‌های مختلف کودکان و تخصص بیماران هموفیلی و تالاسمی خدمات ارائه می‌دهد، با این وجود هنوز از ظرفیت‌های این مرکز به طور کامل استفاده نشده و امیدواریم مردم همانطور که بیمارستان دکتر شیخ را می‌شناسند و به آن مراجعه می‌کنند به این مرکز به عنوان شعبه دوم بیمارستان دکتر شیخ نیز مراجعه کنند.

حیدریان با بیان اینکه این مرکز در فضایی با مساحت 2700 متر و زیربنای 2000 متر ساخته شده است، خاطرنشان کرد: به زودی و در راستای برنامه تحول نظام سلامت در طبقه بالای این مرکز کلینیک فوق تخصصی راه‌انداری خواهد شد و به عموم مردم خدمت‌رسانی خواهد کرد.

رئیس بیمارستان دکتر شیخ  با اشاره به راه‌اندازی اولین مرکز غربالگری در سال گذشته برای کودکان و بیمارانی که دچار اختلالات مغزی هستند در این کلینیک، تصریح کرد: این مرکز یکی از معدود مراکز غربالگری و شناسایی در کشور و یکی از منحصر به فردترین این مراکز است.

جواد رجبیان، کارشناس مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به روند بازسازی این کلینیک در سال‌های گذشته، اظهار کرد: روی هم رفته حدود 800 میلیون تومان از طرف خیران، سازمان‌های مردم‌نهاد و دانشگاه علوم پزشکی برای بازسازی و تجهیز این مرکز هزینه شده است.

وی ادامه داد: با این وجود هنوز کمبودها و مشکلانی در زمینه امکانات داریم و برای خریداری تجهیزات حداقل به یک میلیارد تومان نیاز داریم.

رجبیان با بیان اینکه هزینه داروهای یک بیمار هموفیلی در سال 30 تا 40 میلیون تومان می‌شود، تصریح کرد: در این مرکز بیماران خاص به طور رایگان پذیرش و درمان می‌شوند.

 

منبع: ایسنا