«به دفعات گفته ایم که افراد قبل از ثبت نام در دانشگاه های خارج از کشور به فهرست دانشگاه های دارای اعتبار از نظر وزارت بهداشت توجه کنند.» معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: «مدرک فارغ التحصیلانی که تابعیت ایرانی دارند و در دانشگاه هایی درس خوانده اند که از نظر وزارت بهداشت معتبر نیستند بررسی نخواهد شد و چنین افرادی اجازه ی فعالیت در نظام بهداشت و درمان را نیز نخواهند داشت.»
به گزارش دنت آنلاین و به نقل از ایلنا، باقر لاریجانی ادامه داد: «به دفعات گفته ایم که افراد قبل از ثبت نام در دانشگاه های خارج از کشور به فهرست دانشگاه های دارای اعتبار از نظر وزارت بهداشت توجه کنند. ناگفته نماند که حالت خاصی نیز وجود دارد و آن این است که اگر در فاصله ی میان پذیرش و ثبت نام فرد در دانشگاهی که مورد تایید وزارت بهداشت است، آن دانشگاه در بررسی های مجدد نامعتبر شناخته شود، وزارت در قبال مشکلات آتی مسئولیتی نخواهد داشت.»
این مقام وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره ی آینده ی شغلی فارغ التحصیلان دانشگاه های فاقد اعتبار لازم و هم چنین برنامه ی وزارت برای این قبیل افراد افزود: «مهم ترین رسالت وزارت بهداشت برخوردار کردن مردم از سلامتی و ارائه ی خدمات کیفی در زمینه ی بهداشت و درمان می باشد، بنابراین مجبوریم فقط به فارغ التحصیلان کارآزموده و کسانی که از دانش کافی برخوردارند اجازه بدهیم تا در نظام بهداشت و درمان مشغول به کار شوند. فقط کسانی مجاز به کار در داخل ایران هستند که از نظر علمی و مهارتی مورد ارزیابی قرار گرفته باشند. بنابراین مدارک کسانی که در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کرده اند، قبل از مشغول شدن به کار باید مورد بررسی قرار گیرد. ما این صلاحیت را داریم تا به کسانی که با معدل های بسیار پایین به دانشگاه های نامعتبر وارد شده و یا از آن ها فارغ التحصیل شده اند اجازه ی اشتغال در مراکز بهداشتی و درمانی را ندهیم. این افراد ممکن است حتی ابتدایی ترین مهارت ها را هم فرانگرفته باشند و صدور جواز کار برای آن ها بازی کردن با جان مردم است.»
او تصریح کرد: «به همین دلیل امکان بررسی مدرک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه های فاقد اعتبار، در شورای ارزشیابی مدارک این وزارتخانه وجود نخواهد داشت. معیار ما برای بررسی مدارک در این شورا، آخرین مقطع تحصیلی فرد می باشد.»