رئیس هیات مدیره انجمن جراحان دهان و فک و صورت از صدور مجوز تاسیس مرکز پیشرفته جراحی دهان و فک و صورت خبر داد و گفت: حوزه های مختلف شامل تروما، ضایعات پاتولوژیک، بازسازی های پیشرفته، ناهنجاری های مادرزادی مانند شکاف لب و کام، مفصل گیجگاهی فکی، جراحی های سرپایی، ایمپلنت های دندانی، عفونت ها و ناهنجاری های رشدی تکاملی یا ارتوگناتیک و جراحی های زیبایی صورت در حوزه مسئولیت جراحان دهان فک و صورت است.
دکتر محمد بیات در آستانه برگزاری شانزدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران، گفت: این کنگره از ۲۴ تا ۲۷ بهمن ۹۶ در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
رئیس مرکز تحقیقات جراحی دهان، فک و صورت، با اشاره به وجود ۴۰۰ جراح دهان و فک و صورت در کشور، ادامه داد: این تعداد جراح پاسخگوی نیاز کشور است، ضمن اینکه در حال حاضر ۱۰۰ نفر دستیار در این رشته مشغول تحصیل هستند که سالیانه ۳۰ نفر فارغ التحصیل می شوند.
بیات از وجود ۱۱ مرکز آموزشی جراحی دهان و فک و صورت در کشور خبر داد و گفت: در کنگره امسال، سه بخش جراحی دهان و فک و صورت، سمپوزیوم ایمپلنت و جشنواره محققان جوان مورد توجه قرار دارد.
وی از برپایی نمایشگاه تجهیزات جراحی دهان و فک و صورت در حاشیه برگزاری کنگره خبر داد و گفت: در این نمایشگاه که با حضور شرکت های داخلی و خارجی برپا می شود، جدیدترین تجهیزات و محصولات این رشته پزشکی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
رئیس هیات مدیره انجمن جراحان دهان و فک و صورت، ادامه داد: در کنگره شانزدهم، آخرین نتایج تحقیقات و مطالعات علمی اساتید داخلی این رشته برای حاضران ارائه می شود تا از این طریق مورد استفاده همکاران جوان قرار بگیرد.
به گفته بیات، این کنگره برای جراحان دهان و فک و صورت، دندانپزشکان، متخصصین گوش و حلق و بینی، چشم پزشکان، جراحان پلاستیک و جراحان اعصاب، قابل استفاده است.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های عملی برای شرکت کنندگان در کنگره، افزود: با توجه به تعداد جراحان دهان و فک و صورت در کشور، نیازی به اعزام بیمار به خارج از وجود ندارد و خوشبختانه آخرین تکنولوژی های این رشته در ایران مورد استفاده قرار می گیرد.
بیات در عین حال به محدودیت استفاده از برخی تکنولوژی های «های تک» در جراحی دهان و فک و صورت در کشور اشاره کرد و گفت: آخرین تکنیک ها و روش های جراحی این رشته در کشور انجام می شود و از این بابت مشکلی نداریم.
وی از وجود ۵ رشته فلوشیپ تخصصی در رشته جراحی های دهان و فک و صورت در کشور خبر داد و افزود: دانشجویان فلوشیپ در ایران، آنچه را در آمریکا آموزش داده می شود، می خوانند.
رئیس هیات مدیره انجمن جراحان دهان و فک و صورت، تاکید کرد: بدون شک در غرب آسیا، بزرگترین و پیشرفته ترین مجموعه جراحی دهان و فک و صورت در اختیار ایران است.
بیات همچنین از صدور مجوز تاسیس مرکز پیشرفته جراحی دهان و فک و صورت در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: حوزه های مختلف شامل تروما، ضایعات پاتولوژیک، بازسازی های پیشرفته، ناهنجاری های مادرزادی مانند شکاف لب و کام، مفصل گیجگاهی فکی، جراحی های سرپایی، ایمپلنت های دندانی، عفونت ها و ناهنجاری های رشدی تکاملی یا ارتوگناتیک و جراحی های زیبایی صورت در حوزه مسئولیت جراحان دهان فک و صورت است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تلاش می شود آخرین تکنولوژی های پیشرفته در این رشته به خدمت گرفته شود، یادآور شد: هر ساله این کنگره با شرکت رشته های مختلف عمومی و تخصصی برگزار می شود و همزمان، سمپوزویوم ایمپلنت خلیج فارس و جشنواره محققان جوان نیز برگزار می گردد.
بیات افزود: از مشخصات برنامه امسال، حضور سخنرانان متنوع از کشورهای آسیایی، آمریکایی و اروپایی است که از آمریکا به صورت وبینار ارائه می شود.
رئیس هیات مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران با اشاره به اینکه ارائه افق های نوین و تکنولوژی های برتر و روزآمد هدف برگزار کنندگان کنگره است، ادامه داد: امیدوارم برگزاری این کنگره بتواند قدم های موثر در گسترش مرزهای دانش، ارائه خدمات بهتر به بیماران، آموزش همکاران و روابط بین المللی موثر بردارد.
منبع:مهر