محمد بیات، رئیس مرکز تحقیقات جراحی فک و صورت در ارتباط با جراحی فک و صورت اظهارداشت: جراحی دهان، فک و صورت در طی دو دهه گذشته به صورت شگفت آوری گسترش پیدا کرده و امروزه در اکثر کشورهای دنیا از جایگاه رفیع و ارزشمندی برخوردار است.
وی افزود: در کشور ما اگرچه سابقه این رشته به بیش از 50 سال میرسد اما طی دو دهه گذشته با سرمایه گذاری علمی و مالی قابل توجه توسط دانشگاههای کشور ، درحال حاضر در منطقه غرب آسیا مقام اول را از نظر آموزش، پژوهش درمان، انتشارات و استفاده از تکنولوژی های نوین داراست.
رئیس مرکز تحقیقات جراحی فک و صورت ادامه داد: در حال حاضر بیش از 400 جراح در کشور و در همه استانها فعالیت دارند و یازده مرکز آموزشی به بیش از یکصد دستیار تخصصی آموزش میدهند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: حوزه های مختلف شامل تروما، ضایعات پاتولوژیک، بازسازیهای پیشرفته، ناهنجارهای مادرزادی مانند شکاف لب و کام، مفصل گیجگاهی فکی، جراحیهای سرپایی، ایمپلنتهای دندانی، عفونتها و ناهنجاریهای رشدی تکاملی یا ارتوگناتیک و جراحیهای زیبایی صورت در حوزه مسئولیت جراحان دهان فک و صورت است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر تلاش میشود آخرین تکنولوژیهای پیشرفته در این رشته به خدمت گرفته شود یادآور شد: هر ساله کنگره بین المللی انجمن در ایران با شرکت رشتههای مختلف عمومی و تخصصی برگزار میشود که امسال شانزدهمین برنامه به ریاست سید مهدی جعفری تدارک دیده شده که همزمان با این برنامه، سمپوزویوم ایمپلنت خلیج فارس و جشنواره محققان جوان نیز در کنار این کنگره برگزار میشود.
بیات افزود: از مشخصات برنامه امسال، حضور سخنرانان متنوع از کشورهای مختلف آسیایی، آمریکایی و اروپایی است که از آمریکا بهصورت آنلاین ارائه میشود.
رئیس هیات مدیره انجمن جراحان دهان، فک و صورت ایران با اشاره به اینکه ارائه افقهای نوین و تکنولوژیهای برتر و روزآمد هدف برگزار کنندگان دانشمند و با ارزش این کنگره است، ادامه داد: امیدوارم برگزاری این کنگره بتواند قدمهای موثر در گسترش مرزهای دانش، ارائه خدمات بهتر به بیماران، آموزش همکاران و روابط بین المللی موثر بردارد.
منبع: فارس نیوز