DentOnline
ابلاغ آموزش الکترونیکی برای دانشگاه‌ها در رشته‌ دندانپزشکی
ابلاغ آموزش الکترونیکی برای دانشگاه‌ها در رشته‌ دندانپزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت به ابلاغ آیین‌نامه آموزش الکترونیکی و غیرحضوری برای دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: در این رابطه آموزش مجازی و غیرحضوری در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی محقق می‌شود .

باقر لاریجانی به مناسبت هفته دولت با تشریح مباحث مختلف آموزش پزشکی و همچنین گام چهارم طرح تحول سلامت در حوزه آموزش درباره کاهش زمان آموزش پزشکی اظهار داشت: براساس مصوبه‌ای این مسئله لحاظ شده است که دانشجویان می‌توانند کمتر از 7 سال دوره آموزش پزشکی خود را بگذرانند از جمله کسانی که مدارک انگلیسی تافل داشته باشند، دیگر نیاز به گذراندن کلاس زبان عمومی ندارند و این مسئله باعث می‌شود یک دانشجوی پزشکی حداقل 6 ماه نسبت به دوران گذشته سریع‌تر در رشته پزشکی فارغ‌التحصیل شود.

لاریجانی در ادامه به پذیرش 2 هزار کاردان بهداشت دندان بدون کنکور اشاره کرد و افزود: این مسئله برای ظرفیت برخی استان‌ها تعریف شده است که بتوانند نیازهای بومی استان‌شان در حوزه بهداشت دهان تامین شود که این تعداد 2 هزار نفر است که می‌توانند بدون کنکور دوره کاردانی بهداشت دندان را بگذرانند و زمانی که این تعداد پذیرش صورت پذیرفت سقف پذیرش بسته می‌شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین به ابلاغ آیین‌نامه آموزش الکترونیکی و غیرحضوری برای دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: در این رابطه آموزش مجازی و غیرحضوری در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی محقق می‌شود البته دوره‌های آزمایشگاهی باید حضوری صورت پذیرد.

لاریجانی با اشاره به شروع کار دانشگاه مجازی و مشارکت و همکاری 900 نفر به عنوان اعضای هیئت علمی این دانشگاه گفت: دانشگاه مجازی هم‌اکنون در 5 دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت پایلوت یا آزمایشی شروع به کار کرده است.

لاریجانی در ادامه به آزمون دستیاری و آزمون دستیار دندانپزشکی نیز گریزی زد و گفت: در آزمون پذیرش دستیاری حدود 14هزار نفر شرکت‌کننده داریم که 3 هزار نفر پذیرش می‌شوند که در این آزمون نیز مباحث و چالش‌هایی مطرح بود و در آزمون دستیار دندانپزشکی نیز با شرکت 2 هزار نفر حدود 300 تا 400 نفر پذیرش خواهند شد.

 

منبع: تسنیم